Welcome!

News Feed Item

Together for Safer Roads lanceert wereldwijd programma ter ondersteuning van ondernemers die gedreven zijn om levens te redden

Vandaag op het NYC 4th Annual Vision Zero Fleets Safety Forum heeft Together for Safer Roads (TSR) haar Global Entrepreneur Program (GEP) gelanceerd. Via het GEP verbindt TSR beginnende bedrijven met verkeersveiligheidsdeskundigen in multinationale ondernemingen en universiteiten om nieuwe oplossingen te bedenken ter vermindering van het aantal verkeersongevallen en -doden. Drie bedrijven - HAAS Alert, Ouster en Zendrive - werden gekozen als de charterleden van het programma.

Als contactlegger voor wereldwijd georiënteerde bedrijven en beïnvloeders van de particuliere sector zullen TSR en het GEP beginnende bedrijven aanmoedigen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de verkeersveiligheid verbeteren, zodat deze een belangrijke versneller voor hun groei worden en voor de maatschappelijke impact die ze hebben. De bedrijven zullen ongeveer zes maanden met TSR samenwerken en krijgen de status van geassocieerd lid in de mondiale verkeersveiligheidscoalitie.

“TSR is verheugd om deze veelbelovende bedrijven te begeleiden door hun frisse ideeën een uitlaatklep te geven en hun positieve energie aan te boren om uitdagingen op het gebied van de verkeersveiligheid aan te pakken,” aldus David Braunstein, President van TSR. “Samen met onze wereldwijde leden en onze partners in de publieke sector kunnen beginnende bedrijven helpen om het verkeer op de wereld veiliger te maken voor iedereen.”

De invloedrijke leden en experts van TSR bieden jongere bedrijven toegang tot topnetwerken van de meest ervaren knappe koppen op het gebied van verkeersveiligheid. Het programma stelt bedrijven in staat om:

  • Gebruik te maken van een kennisnetwerk voor verkeersveiligheidstechnologieën;
  • Nieuwe technologieën in te zetten op basis van geleerde lessen van TSR-leden, het TSR-expertpanel en andere partners waarmee TSR samenwerkt; en
  • Een testterrein voor nieuwe oplossingen te creëren via TSR's karakteristieke Safer Roads Challenge-projecten over de hele wereld.

“De private sector speelt een cruciale rol bij het stimuleren van het gesprek over wagenparkbeheer en veiligheidstechnologieën,” stelde Keith Kerman, Chief Fleet Officer van New York City. “Als partner van TSR kijken we ernaar uit om te zien hoe deze samenwerking zich ontvouwt om de ontwikkeling van innovatieve oplossingen te bevorderen die wagenparken en omliggende voertuigen, fietsers en voetgangers beschermen.”

De drie GEP-charterleden van TSR zijn:

HAAS Alert

HAAS Alert is een Cellular V2V (Vehicle-to-Vehicle) Safety Cloud™ en dataserviceprovider voor smart communities die hulpverleningsmedewerkers, chauffeurs en het publiek veilig houdt via R2V™ (Responder-to-Vehicle)-communicatie die automobilisten in realtime waarschuwt wanneer hulpverleners in de buurt zijn of op weg naar een oproep. Chauffeurs en hulpverleningsmedewerkers gebruiken de informatie om botsingen te voorkomen en vertragingen te verminderen. Het bedrijf werkt momenteel met het Amerikaanse Department of Homeland Security aan geavanceerde oplossingen en heeft ondersteuning van vooraanstaande veiligheidsorganisaties, waaronder NSC (National Safety Council), FAMA (Fire Apparatus Manufacturers' Association), FEMSA (Fire and Emergency Manufacturers and Services Association) en NFPA (National Fire Protection Association)

“Het veilig op de weg houden van automobilisten en hulpverleners staat centraal in onze missie,” aldus Cory Hohs, Chief Executive Officer van HAAS Alert. “De technologie maakt een verschil en onze impact wordt alleen maar groter door deelname aan het Global Entrepreneur Program van TSR, dat aansluit op ons gedeelde doel: het redden van levens.”

Ouster

Ouster heeft een technologie ontwikkeld om botsingen te voorkomen, FleetGuide genaamd, ontworpen om de veiligheid en productiviteit van wagenparken te maximaliseren. Het systeem wordt mogelijk gemaakt door een nieuw LIDAR (3D-sensor)-ontwerp voor de automobielindustrie waarmee aanzienlijke prestatieverbeteringen mogelijk zijn, terwijl de kosten met meer dan 50x worden verlaagd ten opzichte van de allernieuwste LIDAR-technologie. Hierdoor worden performante en economische toepassingen in de veiligheid mogelijk gemaakt. De sensoren detecteren tegemoetkomende voertuigen, voetgangers, fietsers en andere veiligheidsbedreigingen buiten bedrijfsvoertuigen en waarschuwen de chauffeurs om deze te vermijden met realtime waarschuwingen en omscholing van de chauffeur.

“De FleetGuide-technologie van Ouster is bedoeld om commerciële voertuigen en voertuigen die hen omringen te beschermen, met volgende generatie technologie voor het vermijden van botsingen voor wagenparken,” verklaarde Angus Pacala, mede-oprichter en Chief Executive Officer van Ouster. “De mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van TSR's lidbedrijf toont het potentieel waarover we beschikken om onze technologie op grotere schaal te implementeren in commerciële voertuigen, en we zijn enthousiast dat we zijn geselecteerd om onze veiligheidsimpact te versnellen.”

Zendrive

Zendrive gebruikt gegevens van mobiele telefoons en machine learning om risicovol gedrag van chauffeurs te identificeren voordat een botsing plaatsvindt. Met behulp van de sensoren in smartphones bieden de gedragsgegevens bruikbare inzichten die de veiligheid voor passagiers en chauffeurs wereldwijd verbeteren. Zendrive heeft meer dan 45 miljard mijl aan rijgedrag gemeten.

“Zendrive heeft veel plezier gehad met de samenwerking met TSR aan het Safer Roads Challenge-project in Atlanta, GA, waar we hielpen bij het verzamelen en analyseren van weggebruikersgegevens om de belangrijkste risicofactoren voor verkeersbotsingen te begrijpen,” merkte Jonathan Matus, Chief Executive Officer en mede-oprichter van Zendrive, op. “We zijn verheugd om te zien hoe ons partnerschap uitgebreid kan worden binnen het GEP.”

Geïnteresseerd om deel te nemen aan het GEP? Neem contact op met TSR op [email protected] voor meer informatie en om een verzoek om informatie in te vullen.

Over Together for Safer Roads

Together for Safer Roads (TSR) is een innovatieve coalitie die wereldwijd opererende bedrijven uit de private sector, uit verschillende sectoren, samenbrengt voor wereldwijde samenwerking aan de verbetering van de verkeersveiligheid en de vermindering van het aantal doden en gewonden door verkeersongevallen. TSR bundelt de best practices, wereldwijde netwerken, data en technische expertise van de leden om zich te concentreren op vijf gebieden die wereldwijd en binnen de lokale gemeenschappen de grootste impact zullen hebben. Deze aandachtsgebieden komen overeen met de vijf pilaren van de 'Decade of Action for Road Safety' van de VN door programma's te ontwikkelen om problemen aan te pakken op het gebied van verkeersveiligheidsbeheer, veiligere wegen en mobiliteit, veiligere voertuigen, veiligere weggebruikers en de respons na botsingen. De huidige leden van TSR omvatten AB InBev, Abertis, AIG, AT&T, CalAmp, Ericsson, GM, IBM, iHeartMedia, Octo Telematics, PepsiCo, Republic Services, Ryder, UPS en Walmart. Meer informatie op www.togetherforsaferroads.org. Maak contact met ons op FacebookLinkedInTwitter en YouTube.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Latest Stories
Nordstrom is transforming the way that they do business and the cloud is the key to enabling speed and hyper personalized customer experiences. In his session at 21st Cloud Expo, Ken Schow, VP of Engineering at Nordstrom, discussed some of the key learnings and common pitfalls of large enterprises moving to the cloud. This includes strategies around choosing a cloud provider(s), architecture, and lessons learned. In addition, he covered some of the best practices for structured team migration an...
Most technology leaders, contemporary and from the hardware era, are reshaping their businesses to do software. They hope to capture value from emerging technologies such as IoT, SDN, and AI. Ultimately, irrespective of the vertical, it is about deriving value from independent software applications participating in an ecosystem as one comprehensive solution. In his session at @ThingsExpo, Kausik Sridhar, founder and CTO of Pulzze Systems, discussed how given the magnitude of today's application ...
Recently, REAN Cloud built a digital concierge for a North Carolina hospital that had observed that most patient call button questions were repetitive. In addition, the paper-based process used to measure patient health metrics was laborious, not in real-time and sometimes error-prone. In their session at 21st Cloud Expo, Sean Finnerty, Executive Director, Practice Lead, Health Care & Life Science at REAN Cloud, and Dr. S.P.T. Krishnan, Principal Architect at REAN Cloud, discussed how they built...
In his session at 21st Cloud Expo, Raju Shreewastava, founder of Big Data Trunk, provided a fun and simple way to introduce Machine Leaning to anyone and everyone. He solved a machine learning problem and demonstrated an easy way to be able to do machine learning without even coding. Raju Shreewastava is the founder of Big Data Trunk (www.BigDataTrunk.com), a Big Data Training and consulting firm with offices in the United States. He previously led the data warehouse/business intelligence and B...
The “Digital Era” is forcing us to engage with new methods to build, operate and maintain applications. This transformation also implies an evolution to more and more intelligent applications to better engage with the customers, while creating significant market differentiators. In both cases, the cloud has become a key enabler to embrace this digital revolution. So, moving to the cloud is no longer the question; the new questions are HOW and WHEN. To make this equation even more complex, most ...
As you move to the cloud, your network should be efficient, secure, and easy to manage. An enterprise adopting a hybrid or public cloud needs systems and tools that provide: Agility: ability to deliver applications and services faster, even in complex hybrid environments Easier manageability: enable reliable connectivity with complete oversight as the data center network evolves Greater efficiency: eliminate wasted effort while reducing errors and optimize asset utilization Security: imple...
In his Opening Keynote at 21st Cloud Expo, John Considine, General Manager of IBM Cloud Infrastructure, led attendees through the exciting evolution of the cloud. He looked at this major disruption from the perspective of technology, business models, and what this means for enterprises of all sizes. John Considine is General Manager of Cloud Infrastructure Services at IBM. In that role he is responsible for leading IBM’s public cloud infrastructure including strategy, development, and offering m...
With tough new regulations coming to Europe on data privacy in May 2018, Calligo will explain why in reality the effect is global and transforms how you consider critical data. EU GDPR fundamentally rewrites the rules for cloud, Big Data and IoT. In his session at 21st Cloud Expo, Adam Ryan, Vice President and General Manager EMEA at Calligo, examined the regulations and provided insight on how it affects technology, challenges the established rules and will usher in new levels of diligence arou...
The past few years have brought a sea change in the way applications are architected, developed, and consumed—increasing both the complexity of testing and the business impact of software failures. How can software testing professionals keep pace with modern application delivery, given the trends that impact both architectures (cloud, microservices, and APIs) and processes (DevOps, agile, and continuous delivery)? This is where continuous testing comes in. D
Modern software design has fundamentally changed how we manage applications, causing many to turn to containers as the new virtual machine for resource management. As container adoption grows beyond stateless applications to stateful workloads, the need for persistent storage is foundational - something customers routinely cite as a top pain point. In his session at @DevOpsSummit at 21st Cloud Expo, Bill Borsari, Head of Systems Engineering at Datera, explored how organizations can reap the bene...
Digital transformation is about embracing digital technologies into a company's culture to better connect with its customers, automate processes, create better tools, enter new markets, etc. Such a transformation requires continuous orchestration across teams and an environment based on open collaboration and daily experiments. In his session at 21st Cloud Expo, Alex Casalboni, Technical (Cloud) Evangelist at Cloud Academy, explored and discussed the most urgent unsolved challenges to achieve f...
The dynamic nature of the cloud means that change is a constant when it comes to modern cloud-based infrastructure. Delivering modern applications to end users, therefore, is a constantly shifting challenge. Delivery automation helps IT Ops teams ensure that apps are providing an optimal end user experience over hybrid-cloud and multi-cloud environments, no matter what the current state of the infrastructure is. To employ a delivery automation strategy that reflects your business rules, making r...
The 22nd International Cloud Expo | 1st DXWorld Expo has announced that its Call for Papers is open. Cloud Expo | DXWorld Expo, to be held June 5-7, 2018, at the Javits Center in New York, NY, brings together Cloud Computing, Digital Transformation, Big Data, Internet of Things, DevOps, Machine Learning and WebRTC to one location. With cloud computing driving a higher percentage of enterprise IT budgets every year, it becomes increasingly important to plant your flag in this fast-expanding busin...
In a recent survey, Sumo Logic surveyed 1,500 customers who employ cloud services such as Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, and Google Cloud Platform (GCP). According to the survey, a quarter of the respondents have already deployed Docker containers and nearly as many (23 percent) are employing the AWS Lambda serverless computing framework. It’s clear: serverless is here to stay. The adoption does come with some needed changes, within both application development and operations. Tha...
SYS-CON Events announced today that Synametrics Technologies will exhibit at SYS-CON's 22nd International Cloud Expo®, which will take place on June 5-7, 2018, at the Javits Center in New York, NY. Synametrics Technologies is a privately held company based in Plainsboro, New Jersey that has been providing solutions for the developer community since 1997. Based on the success of its initial product offerings such as WinSQL, Xeams, SynaMan and Syncrify, Synametrics continues to create and hone in...