Welcome!

News Feed Item

International Well Building Institute™ en Bre werken samen op meerdere niveaus om gezondheid van de mens te bevorderen door betere gebouwen

In een omgeving waar 'partnerschap het nieuwe leiderschap is' hebben het International WELL Building Institute™ (IWBI™) en BRE gebruik gemaakt van de recente Greenbuild in Boston op 8-10 nov. om de waarde van samenwerking te tonen aan de markt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171114006789/nl/

“Onze relatie met BRE is te zien in verschillende categorieën,” aldus Rick Fedrizzi, voorzitter en CEO van IWBI. “We zijn trots op het baanbrekende werk dat we hebben gedaan door een overlap te ontwikkelen tussen de WELL Building Standard™ (WELL™) en BREEAM, en te zorgen voor vereenvoudiging in geval van kansen op de markt om gebruik te maken van deze twee toonaangevende bouwnormen samen om zowel duurzaamheidsdoelen als doelen voor de gezondheid van de mens te verwezenlijken.

“Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met BRE om praktisch onderzoek naar prestatieverificatie te ondernemen terwijl we WELL v2 ontwikkelen,” stelde Fedrizzi. “Verificatie van de prestaties op locatie is een uniek kenmerk van WELL. Als het gaat om de gezondheid van de mens, zijn goede bedoelingen en checklists simpelweg niet genoeg om ervoor te zorgen dat de prestaties van een gebouw zodanig zijn dat ze de menselijke prestaties verbeteren. Onze gedeelde toewijding aan dit idee van geverifieerde prestaties is waarom toonaangevende bedrijven zich houden aan de hoge norm die gesteld wordt door WELL.”

Een belangrijke hulpbron die door BRE gebruikt wordt bij het uitvoeren van dit onderzoek naar prestatieverificatie is de milieuruimte van kamergrootte waarin bekende concentraties van vluchtige organische stoffen (VOS'en) of andere binnenluchtverontreinigende stoffen in de ruimte kunnen worden ingevoerd bij gecontroleerde temperatuur, vochtigheid en ventilatie. De kamer, gebouwd volgens de 'standaardkamerspecificaties' voorgeschreven in de Europese norm CEN/TS 16516: 2013, is ontworpen, gebouwd en in gebruik genomen als onderdeel van een recent collaboratief onderzoeksproject van de Europese Commissie (EC).

Er worden twee VOC-bronkamers gebruikt: één om de VOS-bronnen te testen en één via welk lucht wordt doorgelaten om de VOS'en de kamer in te voeren. In het huidige onderzoek wordt de kamer gebruikt om VOS-meetmethoden en -technologieën te vergelijken voor de bepaling van 'TVOS' (totale VOS) in de lucht bij bepaalde concentraties van geselecteerde VOS'en.

De huidige onderzoeksinitiatieven die gezamenlijk worden uitgevoerd door BRE en IWBI omvatten ook de evaluatie van monitoren die worden gebruikt om stofdeeltjes in de lucht te meten, en de evaluatie van de methoden die worden gebruikt om lichtniveaus te meten en de gegevens te gebruiken voor de beoordeling van de circadiane verlichting.

“We zien de waarde van opeenvolgende ronden van gezamenlijk onderzoek om de grenzen te verleggen als het erom gaat te zorgen dat de methoden voor prestatieverificatie robuust en geschikt zijn voor het doel,” verklaarde Dr. Andy Dengel, CChem MRSC, Director, BRE Environment. “Daarom zijn we verheugd om dit werk te presenteren aan WELL-beoefenaars en stroomgebruikers die bijdragen aan de ontwikkeling van WELL v2.”

“We hadden een geweldige reactie op de presentatie van BRE bij de eerste van ons v2-rondetafelgesprek, dat vorige week op Greenbuild werd gehouden,” gaf Rachel Gutter, Chief Product Officer van IWBI, te kennen. “BRE is een geweldige partner voor dit werk en we kijken ernaar uit om hun methodologieën in de komende maanden te delen tijdens andere v2-rondetafelgesprekken.”

“Als we de verandering van de gebouwde omgeving op alle verschillende schaalniveaus van ontwerp en werking willen stimuleren, moeten we sterke partnerschappen met gelijkgestemde organisaties creëren. Op deze manier kunnen we zorgen voor een ondersteunende omgeving voor de industrie om de manier waarop we naar gebouwen kijken te verbeteren. Een dergelijke zekerheid komt voort uit het feit dat de industrie vertrouwen heeft in een onafhankelijke benadering en normen die zijn gebaseerd op onderzoek en wetenschap, een overtuiging die IWBI en BRE delen,” aldus Martin Townsend, Director of Sustainability bij BRE.

Over BRE

BRE verhoogt sinds 1921 de normen van de gebouwde omgeving en is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, zowel door de prestaties van onze mensen als door de acquisitie van bedrijven met overtuigingen en doelen die aansluiten bij de onze. Onze multidisciplinaire teams omvatten toonaangevende experts - die werken in faciliteiten van wereldklasse - in vrijwel elk element van de gebouwde omgeving. Ze werken internationaal, met kantoren, vertegenwoordigers en partners over de hele wereld, en op ons hoofdkantoor en in grote faciliteiten in het VK. Onze lange traditie om progressief denken in de praktijk te brengen, betekent dat onze klanten en partners waar ook ter wereld ons vertrouwen om te leveren. BRE maakt deel uit van de BRE Trust, die de winsten gebruikt die we via onze diensten maken om nieuwe onderzoeks- en onderwijsprogramma's te financieren.

Over het International WELL Building Institute™

Het International WELL Building Institute (IWBI) is een publiekrechtelijke onderneming die de beweging leidt om overal in gebouwen en gemeenschappen de gezondheid en het welzijn te bevorderen. IWBI levert de geavanceerde WELL Building Standard™ en de prestatiegebaseerde WELL Community Standard™-systemen voor het meten, certificeren en bewaken van de functies van gebouwen en gemeenschappen die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van de mensen die er wonen, werken en leren. Het ondersteunt ook het groeiend aantal professionals die streven naar WELL-accreditatie, zoals extern beheerd door GBCI. www.wellcertified.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Latest Stories
SYS-CON Events announced today that Evatronix will exhibit at SYS-CON's 21st International Cloud Expo®, which will take place on Oct 31 – Nov 2, 2017, at the Santa Clara Convention Center in Santa Clara, CA. Evatronix SA offers comprehensive solutions in the design and implementation of electronic systems, in CAD / CAM deployment, and also is a designer and manufacturer of advanced 3D scanners for professional applications.
"I focus on what we are calling CAST Highlight, which is our SaaS application portfolio analysis tool. It is an extremely lightweight tool that can integrate with pretty much any build process right now," explained Andrew Siegmund, Application Migration Specialist for CAST, in this SYS-CON.tv interview at 21st Cloud Expo, held Oct 31 – Nov 2, 2017, at the Santa Clara Convention Center in Santa Clara, CA.
To get the most out of their data, successful companies are not focusing on queries and data lakes, they are actively integrating analytics into their operations with a data-first application development approach. Real-time adjustments to improve revenues, reduce costs, or mitigate risk rely on applications that minimize latency on a variety of data sources. In his session at @BigDataExpo, Jack Norris, Senior Vice President, Data and Applications at MapR Technologies, reviewed best practices to ...
As many know, the first generation of Cloud Management Platform (CMP) solutions were designed for managing virtual infrastructure (IaaS) and traditional applications. But that's no longer enough to satisfy evolving and complex business requirements. In his session at 21st Cloud Expo, Scott Davis, Embotics CTO, explored how next-generation CMPs ensure organizations can manage cloud-native and microservice-based application architectures, while also facilitating agile DevOps methodology. He expla...
SYS-CON Events announced today that Synametrics Technologies will exhibit at SYS-CON's 22nd International Cloud Expo®, which will take place on June 5-7, 2018, at the Javits Center in New York, NY. Synametrics Technologies is a privately held company based in Plainsboro, New Jersey that has been providing solutions for the developer community since 1997. Based on the success of its initial product offerings such as WinSQL, Xeams, SynaMan and Syncrify, Synametrics continues to create and hone inn...
"Evatronix provides design services to companies that need to integrate the IoT technology in their products but they don't necessarily have the expertise, knowledge and design team to do so," explained Adam Morawiec, VP of Business Development at Evatronix, in this SYS-CON.tv interview at @ThingsExpo, held Oct 31 – Nov 2, 2017, at the Santa Clara Convention Center in Santa Clara, CA.
DevOps promotes continuous improvement through a culture of collaboration. But in real terms, how do you: Integrate activities across diverse teams and services? Make objective decisions with system-wide visibility? Use feedback loops to enable learning and improvement? With technology insights and real-world examples, in his general session at @DevOpsSummit, at 21st Cloud Expo, Andi Mann, Chief Technology Advocate at Splunk, explored how leading organizations use data-driven DevOps to clos...
Recently, REAN Cloud built a digital concierge for a North Carolina hospital that had observed that most patient call button questions were repetitive. In addition, the paper-based process used to measure patient health metrics was laborious, not in real-time and sometimes error-prone. In their session at 21st Cloud Expo, Sean Finnerty, Executive Director, Practice Lead, Health Care & Life Science at REAN Cloud, and Dr. S.P.T. Krishnan, Principal Architect at REAN Cloud, discussed how they built...
The dynamic nature of the cloud means that change is a constant when it comes to modern cloud-based infrastructure. Delivering modern applications to end users, therefore, is a constantly shifting challenge. Delivery automation helps IT Ops teams ensure that apps are providing an optimal end user experience over hybrid-cloud and multi-cloud environments, no matter what the current state of the infrastructure is. To employ a delivery automation strategy that reflects your business rules, making r...
The past few years have brought a sea change in the way applications are architected, developed, and consumed—increasing both the complexity of testing and the business impact of software failures. How can software testing professionals keep pace with modern application delivery, given the trends that impact both architectures (cloud, microservices, and APIs) and processes (DevOps, agile, and continuous delivery)? This is where continuous testing comes in. D
Modern software design has fundamentally changed how we manage applications, causing many to turn to containers as the new virtual machine for resource management. As container adoption grows beyond stateless applications to stateful workloads, the need for persistent storage is foundational - something customers routinely cite as a top pain point. In his session at @DevOpsSummit at 21st Cloud Expo, Bill Borsari, Head of Systems Engineering at Datera, explored how organizations can reap the bene...
No hype cycles or predictions of a gazillion things here. IoT is here. You get it. You know your business and have great ideas for a business transformation strategy. What comes next? Time to make it happen. In his session at @ThingsExpo, Jay Mason, an Associate Partner of Analytics, IoT & Cybersecurity at M&S Consulting, presented a step-by-step plan to develop your technology implementation strategy. He also discussed the evaluation of communication standards and IoT messaging protocols, data...
In a recent survey, Sumo Logic surveyed 1,500 customers who employ cloud services such as Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, and Google Cloud Platform (GCP). According to the survey, a quarter of the respondents have already deployed Docker containers and nearly as many (23 percent) are employing the AWS Lambda serverless computing framework. It’s clear: serverless is here to stay. The adoption does come with some needed changes, within both application development and operations. Tha...
Digital transformation is about embracing digital technologies into a company's culture to better connect with its customers, automate processes, create better tools, enter new markets, etc. Such a transformation requires continuous orchestration across teams and an environment based on open collaboration and daily experiments. In his session at 21st Cloud Expo, Alex Casalboni, Technical (Cloud) Evangelist at Cloud Academy, explored and discussed the most urgent unsolved challenges to achieve f...
With tough new regulations coming to Europe on data privacy in May 2018, Calligo will explain why in reality the effect is global and transforms how you consider critical data. EU GDPR fundamentally rewrites the rules for cloud, Big Data and IoT. In his session at 21st Cloud Expo, Adam Ryan, Vice President and General Manager EMEA at Calligo, examined the regulations and provided insight on how it affects technology, challenges the established rules and will usher in new levels of diligence arou...