Welcome!

News Feed Item

Farmers Edge voegt intelligentie in de cabine toe aan digitaal precisieplatform

Farmers Edge™ heeft vandaag een app-gebaseerde intelligentietool voor in het veld uitgebracht die een naadloze digitale ervaring biedt, vanuit het kantoor tot in de cabine. Door telers, dealers, retailers, vertrouwde adviseurs en andere belangrijke belanghebbenden digitaal met elkaar te verbinden biedt de In-Cab Tool volledig zicht op alle activiteiten in het veld terwijl het bijhouden van gegevens wordt vereenvoudigd, de workflow wordt verbeterd en het risico op kritisch gegevensverlies wordt verminderd. Geïntegreerd met de bestaande exclusieve kenmerken van het FarmCommand™-platform (waaronder: weersomstandigheden en voorspellingen op de boerderij, dagelijkse satellietbeelden, voorspellende modellering en geautomatiseerde detectie van veranderingen in gewasgezondheid), biedt de In-Cab Tool een extra laag fundamentele beslissingsondersteuning die nieuwe niveaus van efficiëntie en winstgevendheid op de boerderij mogelijk maakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005854/nl/

Farmers Edge new In-Cab Tool delivers a seamless digital experience from the office to the cab. (Pho ...

Farmers Edge new In-Cab Tool delivers a seamless digital experience from the office to the cab. (Photo: Business Wire)

Voortbouwend op recente strategische samenwerkingen met toonaangevende agrarische bedrijven, waaronder CNHi, Global Ag Risk Solutions, PartnerRe, HBS, Raven, Lindsay Corporation, Richardson Pioneer en NuFarm, heeft Farmers Edge de In-Cab Tool ontworpen om het hoogste niveau van compatibiliteit en flexibiliteit te bieden dat beschikbaar is. De tool biedt draadloze, voor een gemengde vloot geschikte connectiviteit met elke moderne machine en kan worden gebruikt om taken te plannen, livegegevensstromen en -afbeeldingen te bekijken, de activiteiten in het veld aan te passen, onderhoudsschema's te beheren, voorraden te volgen en informatie te delen, wat het tot het meest geavanceerde mobiele platform in zijn soort maakt. Aangedreven door het onlangs verbeterde, merk-agnostische telematicatoestel van het bedrijf - Gen. 2 CanPlug™ - worden alle gegevens automatisch verzameld, overgebracht en verwerkt, zodat de kritieke bestanden worden bijgehouden voor nauwkeurige rapportage.

"De combinatie van live interactiviteit en geautomatiseerde rapportage verbetert het vermogen voor telers, retailers en andere belanghebbenden om de factoren te identificeren en aan te pakken die van invloed kunnen zijn op de inkomsten of productiviteit van een boerderij," aldus Ron Osborne, Chief Strategy & Product Officer van Farmers Edge. "Of het nu gaat om het intelligent verzenden van sproeiers, het verminderen van het inactief zijn van operators, het monitoren van aangepaste applicaties om de nauwkeurigheid te garanderen, of het begrijpen welke machine het beste presteert voor elke taak, de FarmCommand In-Cab Tool biedt ongeëvenaarde transparantie en flexibiliteit om de waarde van gegevens te ontsluiten."

Hoe het werkt
De In-Cab Tool maakt verbinding met de Farmers Edge Gen. 2 CanPlug via Bluetooth en streamt draadloos real-time plant-, sproei-, oogst- en bemestingstoepassingen en veldonderhoudstaakgegevens, naast diagnostische gegevens over apparatuurprestaties, naar elke tablet, computer of mobiel apparaat. Het synchroniseert automatisch naar de cloud om alle gegevens op één plaats te houden. Met zowel een beheerders- als een operatorweergave biedt de tool meer controle over activiteiten in het veld door bewaking op afstand, planning en beheer.

Beheerdersweergave— Uitbaters van een landbouwbedrijf die de tool gebruiken, kunnen meerdere machines binnen een veld verbinden met één weergave en eenvoudig schakelen tussen alle machines. Een snelle tik op een willekeurige machine binnen een taak geeft de operatorweergave weer voor toegang tot gedetailleerde taakwaarden. De tool biedt een eenvoudige manier om alle actieve taken op de boerderij te bekijken, toegang te krijgen tot taakinformatie, georganiseerde bestanden te houden en een goed inzicht in de winst te krijgen.

Operatorweergave— Exploitanten van een landbouwbedrijf maken direct verbinding vanaf een mobiel apparaat of tablet met een live weergave van de apparatuur. Met een tik kunnen ze hun plannen onderweg aanpassen, live applicaties of rendementen bekijken en eenvoudig kritieke gegevens delen met managers en vertrouwde adviseurs.

Toekomstige releases
Farmers Edge onthulde ook toekomstige uitbreidingen van de In-Cab Tool, waaronder:

  • Real-time oogstbeheer— Als een verdere verbetering van geautomatiseerd graanvoorraadbeheer, elimineert een geïntegreerde weegschaal alle handmatige oogstgegevensinvoer, zodat de gegevens accuraat zijn en up-to-date blijven.
  • Geïntegreerde marktgegevens— Blijf op de hoogte over de marktactiviteit gedurende de dag met inzicht in de populairste landbouwproducten, waaronder maïs, sojabonen, koolzaad en tarwe, om telers te helpen de meeste waarde uit hun oogst te halen.
  • Real-Time Kinematics (RTK)— Dealers en boeren profiteren van door CanPlug aangedreven RTK. Farmers Edge werkt met zijn partner- en dealernetwerken van basisstations om signalen te verzenden die de door de atmosfeer van de aarde veroorzaakte positioneringsfouten corrigeren.
  • A/B Line Sharing— Voor het leveren van hogere niveaus van real-time connectiviteit maakt deze functie het delen van lijnen tussen meerdere apparaten en werktuigen mogelijk.

Exclusieve functies in een oogopslag
Geïntegreerd met FarmCommand vormt de In-Cab Tool een aanvulling op een reeks bestaande, unieke digitale beslissingsondersteunende tools, waaronder:

  • Hyperlokale weersgegevens— FarmCommand maakt verbinding met weerstations op de boerderij om actuele condities, voorspellingen, radar- en andere veldgerichte weersgegevens te leveren. Deze hyperlokale informatie ondersteunt de planning en gegevensinvoer in voorspellende modellen om te voorzien in nauwkeurige stikstofaanbevelingen, plaag- en ziektevoorspelling en fasering van gewasgroei.
  • Real-time voorraadbeheer— Beheer zaad, chemicaliën en kunstmest direct vanuit het veld om de voorraden en kosten bij te houden. Stel vooraf de voorraden in voor het snel opzetten van taken of voer nieuwe voorraden in terwijl u onderweg bent.
  • Geautomatiseerd graanvoorraadbeheer— Door gewassen, variëteit en totale gewichten per veld op te sommen in een lijst biedt deze tool een snel overzicht van de oogstresultaten voor een betere registratie.
  • Dagelijkse afbeeldingen en unieke kaartlagen— Verkrijg toegang tot een verzameling hoogwaardige kaartlagen om een compleet verhaal over de velden te krijgen. Bewaak de voortgang van de oogstgezondheid en identificeer problemen in een vroeg stadium met dagelijkse satellietbeelden of bekijk een reeks apparatuurkaarten om de toepassingen te controleren en de prestaties te meten. Kaarten kunnen worden gelaagd of naast elkaar worden vergeleken om het seizoen te bekijken en nieuwe patronen te ontdekken.
  • Geautomatiseerde detectie van gewasgezondheid— Kaarten en notificaties met veranderingen in gewasgezondheid scannen automatisch afbeeldingen en activeren waarschuwingen wanneer zich een verandering in het veld heeft voorgedaan. Deze unieke tool wijst op potentiële problemen zoals plagen, ziekten, tekorten aan voedingsstoffen, slecht weer, gemiste toepassingen, slecht functioneren van apparatuur, problemen met afvoer en nog veel meer. Hierdoor wordt de waarde van de dagelijkse afbeeldingen verhoogd door telers te helpen bij het stellen van prioriteiten voor scoutingactiviteiten, problemen gemakkelijker te identificeren en te reageren op gewasstress voordat de opbrengst wordt beïnvloed. Geïntegreerde GPS maakt het gemakkelijk om naar gebieden in het veld te navigeren die variabiliteit of problemen vertonen om waarnemingen te registreren, afbeeldingen vast te leggen en informatie te delen.

Beschikbaarheid

De In-Cab Tool is nu beschikbaar op iTunes (iOS 1.35.9) en op Google Play (Android 1.35.9)

Ga voor Ga voor meer informatie over de FarmCommand In-Cab Tool naar: https://www.FarmersEdge.ca/InCabTool

Over Farmers Edge
Farmers Edge is een wereldleider in beslissingslandbouw die meer dan 24 miljoen betaalde productarealen wereldwijd onderhoudt met digitale precisie-oplossingen. Met veldgerichte gegevens, eenvoudig te gebruiken software, geavanceerde verwerkingstechnologie, voorspellende modellering en geavanceerde agronomische analyses, biedt Farmers Edge telers schaalbare oplossingen om meer te produceren met minder. Met behulp van innovatieve digitale agronomische tools richten de Farmers Edge-oplossingen zich op de duurzame productie van hoogproductieve gewassen van hoge kwaliteit en zijn ze ontworpen om de inputs te optimaliseren, de impact op het milieu te minimaliseren en de economische levensvatbaarheid van de boerderij te beschermen. Van zaadselectie tot opbrengstgegevensanalyse, Farmers Edge transformeert big data in tijdige en accurate inzichten om geïnformeerde besluitvorming te ondersteunen. Ga voor meer informatie over Farmers Edge naar FarmersEdge.ca of FarmersEdgeUSA.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Latest Stories
The platform combines the strengths of Singtel's extensive, intelligent network capabilities with Microsoft's cloud expertise to create a unique solution that sets new standards for IoT applications," said Mr Diomedes Kastanis, Head of IoT at Singtel. "Our solution provides speed, transparency and flexibility, paving the way for a more pervasive use of IoT to accelerate enterprises' digitalisation efforts. AI-powered intelligent connectivity over Microsoft Azure will be the fastest connected pat...
There are many examples of disruption in consumer space – Uber disrupting the cab industry, Airbnb disrupting the hospitality industry and so on; but have you wondered who is disrupting support and operations? AISERA helps make businesses and customers successful by offering consumer-like user experience for support and operations. We have built the world’s first AI-driven IT / HR / Cloud / Customer Support and Operations solution.
ScaleMP is presenting at CloudEXPO 2019, held June 24-26 in Santa Clara, and we’d love to see you there. At the conference, we’ll demonstrate how ScaleMP is solving one of the most vexing challenges for cloud — memory cost and limit of scale — and how our innovative vSMP MemoryONE solution provides affordable larger server memory for the private and public cloud. Please visit us at Booth No. 519 to connect with our experts and learn more about vSMP MemoryONE and how it is already serving some of...
Darktrace is the world's leading AI company for cyber security. Created by mathematicians from the University of Cambridge, Darktrace's Enterprise Immune System is the first non-consumer application of machine learning to work at scale, across all network types, from physical, virtualized, and cloud, through to IoT and industrial control systems. Installed as a self-configuring cyber defense platform, Darktrace continuously learns what is ‘normal' for all devices and users, updating its understa...
Codete accelerates their clients growth through technological expertise and experience. Codite team works with organizations to meet the challenges that digitalization presents. Their clients include digital start-ups as well as established enterprises in the IT industry. To stay competitive in a highly innovative IT industry, strong R&D departments and bold spin-off initiatives is a must. Codete Data Science and Software Architects teams help corporate clients to stay up to date with the mod...
As you know, enterprise IT conversation over the past year have often centered upon the open-source Kubernetes container orchestration system. In fact, Kubernetes has emerged as the key technology -- and even primary platform -- of cloud migrations for a wide variety of organizations. Kubernetes is critical to forward-looking enterprises that continue to push their IT infrastructures toward maximum functionality, scalability, and flexibility. As they do so, IT professionals are also embr...
Platform9, the leader in SaaS-managed hybrid cloud, has announced it will present five sessions at four upcoming industry conferences in June: BCS in London, DevOpsCon in Berlin, HPE Discover and Cloud Computing Expo 2019.
At CloudEXPO Silicon Valley, June 24-26, 2019, Digital Transformation (DX) is a major focus with expanded DevOpsSUMMIT and FinTechEXPO programs within the DXWorldEXPO agenda. Successful transformation requires a laser focus on being data-driven and on using all the tools available that enable transformation if they plan to survive over the long term. A total of 88% of Fortune 500 companies from a generation ago are now out of business. Only 12% still survive. Similar percentages are found throug...
When you're operating multiple services in production, building out forensics tools such as monitoring and observability becomes essential. Unfortunately, it is a real challenge balancing priorities between building new features and tools to help pinpoint root causes. Linkerd provides many of the tools you need to tame the chaos of operating microservices in a cloud native world. Because Linkerd is a transparent proxy that runs alongside your application, there are no code changes required. I...
In his general session at 21st Cloud Expo, Greg Dumas, Calligo’s Vice President and G.M. of US operations, discussed the new Global Data Protection Regulation and how Calligo can help business stay compliant in digitally globalized world. Greg Dumas is Calligo's Vice President and G.M. of US operations. Calligo is an established service provider that provides an innovative platform for trusted cloud solutions. Calligo’s customers are typically most concerned about GDPR compliance, application p...
Modern software design has fundamentally changed how we manage applications, causing many to turn to containers as the new virtual machine for resource management. As container adoption grows beyond stateless applications to stateful workloads, the need for persistent storage is foundational - something customers routinely cite as a top pain point. In his session at @DevOpsSummit at 21st Cloud Expo, Bill Borsari, Head of Systems Engineering at Datera, explored how organizations can reap the bene...
"NetApp's vision is how we help organizations manage data - delivering the right data in the right place, in the right time, to the people who need it, and doing it agnostic to what the platform is," explained Josh Atwell, Developer Advocate for NetApp, in this SYS-CON.tv interview at 20th Cloud Expo, held June 6-8, 2017, at the Javits Center in New York City, NY.
Druva is the global leader in Cloud Data Protection and Management, delivering the industry's first data management-as-a-service solution that aggregates data from endpoints, servers and cloud applications and leverages the public cloud to offer a single pane of glass to enable data protection, governance and intelligence-dramatically increasing the availability and visibility of business critical information, while reducing the risk, cost and complexity of managing and protecting it. Druva's...
Kubernetes as a Container Platform is becoming a de facto for every enterprise. In my interactions with enterprises adopting container platform, I come across common questions: - How does application security work on this platform? What all do I need to secure? - How do I implement security in pipelines? - What about vulnerabilities discovered at a later point in time? - What are newer technologies like Istio Service Mesh bring to table?In this session, I will be addressing these commonly asked ...
BMC has unmatched experience in IT management, supporting 92 of the Forbes Global 100, and earning recognition as an ITSM Gartner Magic Quadrant Leader for five years running. Our solutions offer speed, agility, and efficiency to tackle business challenges in the areas of service management, automation, operations, and the mainframe.