Welcome!

News Feed Item

Farmers Edge voegt intelligentie in de cabine toe aan digitaal precisieplatform

Farmers Edge™ heeft vandaag een app-gebaseerde intelligentietool voor in het veld uitgebracht die een naadloze digitale ervaring biedt, vanuit het kantoor tot in de cabine. Door telers, dealers, retailers, vertrouwde adviseurs en andere belangrijke belanghebbenden digitaal met elkaar te verbinden biedt de In-Cab Tool volledig zicht op alle activiteiten in het veld terwijl het bijhouden van gegevens wordt vereenvoudigd, de workflow wordt verbeterd en het risico op kritisch gegevensverlies wordt verminderd. Geïntegreerd met de bestaande exclusieve kenmerken van het FarmCommand™-platform (waaronder: weersomstandigheden en voorspellingen op de boerderij, dagelijkse satellietbeelden, voorspellende modellering en geautomatiseerde detectie van veranderingen in gewasgezondheid), biedt de In-Cab Tool een extra laag fundamentele beslissingsondersteuning die nieuwe niveaus van efficiëntie en winstgevendheid op de boerderij mogelijk maakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005854/nl/

Farmers Edge new In-Cab Tool delivers a seamless digital experience from the office to the cab. (Pho ...

Farmers Edge new In-Cab Tool delivers a seamless digital experience from the office to the cab. (Photo: Business Wire)

Voortbouwend op recente strategische samenwerkingen met toonaangevende agrarische bedrijven, waaronder CNHi, Global Ag Risk Solutions, PartnerRe, HBS, Raven, Lindsay Corporation, Richardson Pioneer en NuFarm, heeft Farmers Edge de In-Cab Tool ontworpen om het hoogste niveau van compatibiliteit en flexibiliteit te bieden dat beschikbaar is. De tool biedt draadloze, voor een gemengde vloot geschikte connectiviteit met elke moderne machine en kan worden gebruikt om taken te plannen, livegegevensstromen en -afbeeldingen te bekijken, de activiteiten in het veld aan te passen, onderhoudsschema's te beheren, voorraden te volgen en informatie te delen, wat het tot het meest geavanceerde mobiele platform in zijn soort maakt. Aangedreven door het onlangs verbeterde, merk-agnostische telematicatoestel van het bedrijf - Gen. 2 CanPlug™ - worden alle gegevens automatisch verzameld, overgebracht en verwerkt, zodat de kritieke bestanden worden bijgehouden voor nauwkeurige rapportage.

"De combinatie van live interactiviteit en geautomatiseerde rapportage verbetert het vermogen voor telers, retailers en andere belanghebbenden om de factoren te identificeren en aan te pakken die van invloed kunnen zijn op de inkomsten of productiviteit van een boerderij," aldus Ron Osborne, Chief Strategy & Product Officer van Farmers Edge. "Of het nu gaat om het intelligent verzenden van sproeiers, het verminderen van het inactief zijn van operators, het monitoren van aangepaste applicaties om de nauwkeurigheid te garanderen, of het begrijpen welke machine het beste presteert voor elke taak, de FarmCommand In-Cab Tool biedt ongeëvenaarde transparantie en flexibiliteit om de waarde van gegevens te ontsluiten."

Hoe het werkt
De In-Cab Tool maakt verbinding met de Farmers Edge Gen. 2 CanPlug via Bluetooth en streamt draadloos real-time plant-, sproei-, oogst- en bemestingstoepassingen en veldonderhoudstaakgegevens, naast diagnostische gegevens over apparatuurprestaties, naar elke tablet, computer of mobiel apparaat. Het synchroniseert automatisch naar de cloud om alle gegevens op één plaats te houden. Met zowel een beheerders- als een operatorweergave biedt de tool meer controle over activiteiten in het veld door bewaking op afstand, planning en beheer.

Beheerdersweergave— Uitbaters van een landbouwbedrijf die de tool gebruiken, kunnen meerdere machines binnen een veld verbinden met één weergave en eenvoudig schakelen tussen alle machines. Een snelle tik op een willekeurige machine binnen een taak geeft de operatorweergave weer voor toegang tot gedetailleerde taakwaarden. De tool biedt een eenvoudige manier om alle actieve taken op de boerderij te bekijken, toegang te krijgen tot taakinformatie, georganiseerde bestanden te houden en een goed inzicht in de winst te krijgen.

Operatorweergave— Exploitanten van een landbouwbedrijf maken direct verbinding vanaf een mobiel apparaat of tablet met een live weergave van de apparatuur. Met een tik kunnen ze hun plannen onderweg aanpassen, live applicaties of rendementen bekijken en eenvoudig kritieke gegevens delen met managers en vertrouwde adviseurs.

Toekomstige releases
Farmers Edge onthulde ook toekomstige uitbreidingen van de In-Cab Tool, waaronder:

  • Real-time oogstbeheer— Als een verdere verbetering van geautomatiseerd graanvoorraadbeheer, elimineert een geïntegreerde weegschaal alle handmatige oogstgegevensinvoer, zodat de gegevens accuraat zijn en up-to-date blijven.
  • Geïntegreerde marktgegevens— Blijf op de hoogte over de marktactiviteit gedurende de dag met inzicht in de populairste landbouwproducten, waaronder maïs, sojabonen, koolzaad en tarwe, om telers te helpen de meeste waarde uit hun oogst te halen.
  • Real-Time Kinematics (RTK)— Dealers en boeren profiteren van door CanPlug aangedreven RTK. Farmers Edge werkt met zijn partner- en dealernetwerken van basisstations om signalen te verzenden die de door de atmosfeer van de aarde veroorzaakte positioneringsfouten corrigeren.
  • A/B Line Sharing— Voor het leveren van hogere niveaus van real-time connectiviteit maakt deze functie het delen van lijnen tussen meerdere apparaten en werktuigen mogelijk.

Exclusieve functies in een oogopslag
Geïntegreerd met FarmCommand vormt de In-Cab Tool een aanvulling op een reeks bestaande, unieke digitale beslissingsondersteunende tools, waaronder:

  • Hyperlokale weersgegevens— FarmCommand maakt verbinding met weerstations op de boerderij om actuele condities, voorspellingen, radar- en andere veldgerichte weersgegevens te leveren. Deze hyperlokale informatie ondersteunt de planning en gegevensinvoer in voorspellende modellen om te voorzien in nauwkeurige stikstofaanbevelingen, plaag- en ziektevoorspelling en fasering van gewasgroei.
  • Real-time voorraadbeheer— Beheer zaad, chemicaliën en kunstmest direct vanuit het veld om de voorraden en kosten bij te houden. Stel vooraf de voorraden in voor het snel opzetten van taken of voer nieuwe voorraden in terwijl u onderweg bent.
  • Geautomatiseerd graanvoorraadbeheer— Door gewassen, variëteit en totale gewichten per veld op te sommen in een lijst biedt deze tool een snel overzicht van de oogstresultaten voor een betere registratie.
  • Dagelijkse afbeeldingen en unieke kaartlagen— Verkrijg toegang tot een verzameling hoogwaardige kaartlagen om een compleet verhaal over de velden te krijgen. Bewaak de voortgang van de oogstgezondheid en identificeer problemen in een vroeg stadium met dagelijkse satellietbeelden of bekijk een reeks apparatuurkaarten om de toepassingen te controleren en de prestaties te meten. Kaarten kunnen worden gelaagd of naast elkaar worden vergeleken om het seizoen te bekijken en nieuwe patronen te ontdekken.
  • Geautomatiseerde detectie van gewasgezondheid— Kaarten en notificaties met veranderingen in gewasgezondheid scannen automatisch afbeeldingen en activeren waarschuwingen wanneer zich een verandering in het veld heeft voorgedaan. Deze unieke tool wijst op potentiële problemen zoals plagen, ziekten, tekorten aan voedingsstoffen, slecht weer, gemiste toepassingen, slecht functioneren van apparatuur, problemen met afvoer en nog veel meer. Hierdoor wordt de waarde van de dagelijkse afbeeldingen verhoogd door telers te helpen bij het stellen van prioriteiten voor scoutingactiviteiten, problemen gemakkelijker te identificeren en te reageren op gewasstress voordat de opbrengst wordt beïnvloed. Geïntegreerde GPS maakt het gemakkelijk om naar gebieden in het veld te navigeren die variabiliteit of problemen vertonen om waarnemingen te registreren, afbeeldingen vast te leggen en informatie te delen.

Beschikbaarheid

De In-Cab Tool is nu beschikbaar op iTunes (iOS 1.35.9) en op Google Play (Android 1.35.9)

Ga voor Ga voor meer informatie over de FarmCommand In-Cab Tool naar: https://www.FarmersEdge.ca/InCabTool

Over Farmers Edge
Farmers Edge is een wereldleider in beslissingslandbouw die meer dan 24 miljoen betaalde productarealen wereldwijd onderhoudt met digitale precisie-oplossingen. Met veldgerichte gegevens, eenvoudig te gebruiken software, geavanceerde verwerkingstechnologie, voorspellende modellering en geavanceerde agronomische analyses, biedt Farmers Edge telers schaalbare oplossingen om meer te produceren met minder. Met behulp van innovatieve digitale agronomische tools richten de Farmers Edge-oplossingen zich op de duurzame productie van hoogproductieve gewassen van hoge kwaliteit en zijn ze ontworpen om de inputs te optimaliseren, de impact op het milieu te minimaliseren en de economische levensvatbaarheid van de boerderij te beschermen. Van zaadselectie tot opbrengstgegevensanalyse, Farmers Edge transformeert big data in tijdige en accurate inzichten om geïnformeerde besluitvorming te ondersteunen. Ga voor meer informatie over Farmers Edge naar FarmersEdge.ca of FarmersEdgeUSA.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Latest Stories
Tapping into blockchain revolution early enough translates into a substantial business competitiveness advantage. Codete comprehensively develops custom, blockchain-based business solutions, founded on the most advanced cryptographic innovations, and striking a balance point between complexity of the technologies used in quickly-changing stack building, business impact, and cost-effectiveness. Codete researches and provides business consultancy in the field of single most thrilling innovative te...
CloudEXPO has been the M&A capital for Cloud companies for more than a decade with memorable acquisition news stories which came out of CloudEXPO expo floor. DevOpsSUMMIT New York faculty member Greg Bledsoe shared his views on IBM's Red Hat acquisition live from NASDAQ floor. Acquisition news was announced during CloudEXPO New York which took place November 12-13, 2019 in New York City. Our Silicon Valley 2019 schedule will showcase 200 keynotes, sessions, general sessions, power panels, and...
Growing a digital business is essential for virtually every enterprise across every industry. Large enterprises and small businesses alike are digitizing their internal and customer-facing processes and services to increase efficiency, scale their businesses, and collect meaningful data. Yet, while many companies have launched digital services to collect data, we haven’t fully tapped into the potential of data analytics—even though studies suggest that digital will be a top differentiator in yea...
Darktrace is the world's leading AI company for cyber security. Created by mathematicians from the University of Cambridge, Darktrace's Enterprise Immune System is the first non-consumer application of machine learning to work at scale, across all network types, from physical, virtualized, and cloud, through to IoT and industrial control systems. Installed as a self-configuring cyber defense platform, Darktrace continuously learns what is ‘normal' for all devices and users, updating its understa...
ShieldX's CEO and Founder, Ratinder Ahuja, believes that traditional security solutions are not designed to be effective in the cloud. The role of Data Loss Prevention must evolve in order to combat the challenges of changing infrastructure associated with modernized cloud environments. Ratinder will call out the notion that security processes and controls must be equally dynamic and able to adapt for the cloud. Utilizing four key factors of automation, enterprises can remediate issues and impro...
As you know, enterprise IT conversation over the past year have often centered upon the open-source Kubernetes container orchestration system. In fact, Kubernetes has emerged as the key technology -- and even primary platform -- of cloud migrations for a wide variety of organizations. Kubernetes is critical to forward-looking enterprises that continue to push their IT infrastructures toward maximum functionality, scalability, and flexibility. As they do so, IT professionals are also embr...
At CloudEXPO Silicon Valley, June 24-26, 2019, Digital Transformation (DX) is a major focus with expanded DevOpsSUMMIT and FinTechEXPO programs within the DXWorldEXPO agenda. Successful transformation requires a laser focus on being data-driven and on using all the tools available that enable transformation if they plan to survive over the long term. A total of 88% of Fortune 500 companies from a generation ago are now out of business. Only 12% still survive. Similar percentages are found throug...
CloudEXPO has been the M&A capital for Cloud companies for more than a decade with memorable acquisition news stories which came out of CloudEXPO expo floor. DevOpsSUMMIT New York faculty member Greg Bledsoe shared his views on IBM's Red Hat acquisition live from NASDAQ floor. Acquisition news was announced during CloudEXPO New York which took place November 12-13, 2019 in New York City.
OpsRamp is an enterprise IT operation platform provided by US-based OpsRamp, Inc. It provides SaaS services through support for increasingly complex cloud and hybrid computing environments from system operation to service management. The OpsRamp platform is a SaaS-based, multi-tenant solution that enables enterprise IT organizations and cloud service providers like JBS the flexibility and control they need to manage and monitor today's hybrid, multi-cloud infrastructure, applications, and wor...
The Master of Science in Artificial Intelligence (MSAI) provides a comprehensive framework of theory and practice in the emerging field of AI. The program delivers the foundational knowledge needed to explore both key contextual areas and complex technical applications of AI systems. Curriculum incorporates elements of data science, robotics, and machine learning-enabling you to pursue a holistic and interdisciplinary course of study while preparing for a position in AI research, operations, ...
Codete accelerates their clients growth through technological expertise and experience. Codite team works with organizations to meet the challenges that digitalization presents. Their clients include digital start-ups as well as established enterprises in the IT industry. To stay competitive in a highly innovative IT industry, strong R&D departments and bold spin-off initiatives is a must. Codete Data Science and Software Architects teams help corporate clients to stay up to date with the mod...
Atmosera delivers modern cloud services that maximize the advantages of cloud-based infrastructures. Offering private, hybrid, and public cloud solutions, Atmosera works closely with customers to engineer, deploy, and operate cloud architectures with advanced services that deliver strategic business outcomes. Atmosera's expertise simplifies the process of cloud transformation and our 20+ years of experience managing complex IT environments provides our customers with the confidence and trust tha...
Industry after industry is under siege as companies embrace digital transformation (DX) to disrupt existing business models and disintermediate their competitor’s customer relationships. But what do we mean by “Digital Transformation”? The coupling of granular, real-time data (e.g., smartphones, connected devices, smart appliances, wearables, mobile commerce, video surveillance) with modern technologies (e.g., cloud native apps, big data architectures, hyper-converged technologies, artificial in...
With the introduction of IoT and Smart Living in every aspect of our lives, one question has become relevant: What are the security implications? To answer this, first we have to look and explore the security models of the technologies that IoT is founded upon. In his session at @ThingsExpo, Nevi Kaja, a Research Engineer at Ford Motor Company, discussed some of the security challenges of the IoT infrastructure and related how these aspects impact Smart Living. The material was delivered interac...
Intel is an American multinational corporation and technology company headquartered in Santa Clara, California, in the Silicon Valley. It is the world's second largest and second highest valued semiconductor chip maker based on revenue after being overtaken by Samsung, and is the inventor of the x86 series of microprocessors, the processors found in most personal computers (PCs). Intel supplies processors for computer system manufacturers such as Apple, Lenovo, HP, and Dell. Intel also manufactu...